ziua educatiei raza de soare 2Anual, pe 5 Octombrie, se sărbătorește Ziua Mondială a Educației. Grădinița cu Program Prelungit ,,Rază de soare” din Pitești a desfășurat o activitate extracurriculară în care au fost implicate toate grupele de preșcolari. Activitatea a avut ca scop familiarizarea elevilor cu semnificația zilei de 5 Octombrie, evidenţierea rolului dascălilor în dezvoltarea noilor generaţii şi recunoaşterea meritelor acestora în formarea culturii, valorilor şi moralei unei societăţi. Evenimentul ține să ne reamintească faptul că o educație de calitate reprezintă cheia unei reușite profesionale.

Educaţia face parte din viaţa fiecărui om, de aceea cadrele didactice trebuie să insufle celor mici dragostea pentru cunoaştere, educaţie, autoeducaţie, cultivarea respectului pentru cei care oferă educaţia, adică dascălii, fie ei educatori, învăţători sau profesori.
Obiectivele proiectului au fost: să cunoască semnificaţia zilei de 5 Octombrie – Ziua Educației; să discute despre dreptul la educaţie, să înţeleagă importanţa educaţiei pentru viitorul lor, să descopere educaţia ca "meserie" a lor, dezvoltarea aptitudinilor şi înclinaţiilor artistice ale elevilor. În cadrul grădiniței s-a realizat o expoziție cu lucrările realizate de fiecare grupă, colaje și fotografii.

Prof. Prepeliță Laura
Prof. Rizea Andreea
Director Prof. Bogdan Ștefania
(Postat octombrie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top