cantacuzino craciunCadrele didactice și elevii învățământului liceal și postliceal sanitar din cadrul Liceului Teoretic ,,Ion Cantacuzino” Pitești au desfășurat în data de 17 decembrie 2019 campania ,,Datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou”, în parteneriat cu Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești, care a devenit deja o tradiție a liceului.
Activitatea a constat în vizitarea Centrului de Îngrijire și Asistență Pitești, oferirea unor pachete cadou (200 pachete) și susținerea unui program de colinde. Obiectivul al acestei campanii a fost implicarea elevilor ca voluntari, în activități desfășurate cu persoane aflate în dificultate, în scopul susținerii procesului de incluziune socială a acestora, precum și de dezvoltare educațională personală. Acțiunea s-a bucurat de succes, deoarece destinatarii produselor au fost implicați și emoționați, iar elevii au învățat să se implice în viața comunității locale fiind încurajați în sensul practicării voluntariatului.
În acest fel, campania ,,Datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou”, a reprezentat pentru elevi și cadre didactice, un prilej de a demonstra implicare și generozitate oferind, în același timp, oportunități de dezvoltare prin implicarea personală în acțiunea comunitară din zona locală.

Prof. Oproiu Bianca – Director adjunct
Prof. Tudor Magdalena - Consilier educativ
(Postat decembrie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top