cantacuzino 3Noiembrie, ultima lună a toamnei a debutat în calendar cu un eveniment memorabil pentru bobocii Liceului Teoretic „Ion Cantacuzino” Pitești, și anume Balul bobocilor, gazda întregului eveniment fiind Restaurantul Cornul Vânătorului.
Bineînțeles, în spatele balului, au stat eforturile elevilor claselor a XII-a, Bratu Rareș, Dobrescu Andrei, Gheorghe Dragoș, Neacșa Alexandru, Neacșu Ana, Neguț Oana, Ninu Alexandra, Oncescu Răzvan, Onexe Mihai, Panțeru Andreea, State Amalia, ale profesorilor organizatori, Amalia Topliceanu și Dorina Damaschin, ale Presedintelui Asociației părintilor „Ion Cantacuzino” Pitești, Dr. Badea Mirela, implicarea, repetițiile, colaborarea, sponsorizarea din partea numeroaselor firme și nu numai, care au contribuit la realizarea unui spectacol impecabil.
Munca, interesul și dorința de a realiza un eveniment linear și atrăgător au fost de bază în acest proces. Nimic nu s-ar fi realizat fără implicarea, echilibrul, efortul depus atât al elevilor, cât și al cadrelor didactice organizatoare. De asemenea, coeziunea grupurilor de boboci, dăruirea, talentele și pasiunile lor au consolidat momentele pregătite pentru invitați. La fel de reușite au fost și momentele dintre probele de concurs ale bobocilor, care s-au remarcat prin valoare și o interpretare de mare clasă.
Fiecare dintre elevii prezenți putem spune că pe parcursul întregii seri a făcut parte dintr-o poveste. Ținutele elegante, sclipirea din ochii tuturor, buna dispoziție, atmosfera plăcută și surprizele pregătite au susținut cu emoție acest eveniment special.
În cadrul evenimentului mult așteptat, concurenții au luptat pentru obținerea titlului de Miss și Mister. Aceștia au parcurs mai multe probe, în cadrul cărora talentul, eleganța, inteligența și-au spus cuvântul. Privind în jur, pe fețele tuturor se puteau citi entuziasmul și bucuria de a fi în centrul distracției.
Balul Bobocilor a avut pentru elevi o însemnătate deosebită, întrucât au adăugat un album cu amintiri în interesanta lor viață de liceeni, iar pentru noi organizatorii o bucurie și mulțumire în realizarea acestor file de neuitat.

Prof. Amalia Topliceanu
Prof. Oproiu Bianca
Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” Pitești
(Postat noiembrie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top