29Orașul Pitești, municipiul județului Argeș, cunoscut ca ,,Orașul lalelelor", a găzduit în Prier – luna în care mugurii copacilor se deschid – evenimentul cunoscut în plan național ca sărbătoarea tulipelor. În data de 20 aprilie au avut loc festivitățile de deschidere a celei de-a 41-a ediție a acestui eveniment.

În acest an au fost plantați 171.000 de bulbi, număr ce reprezintă populația orașului nostru. Carele alegorice au fost impresionante, unele dintre ele celebrând Centenarul Marii Uniri.
“Parada florilor” este cunoscută ca momentul festiv în care copiii îmbracă chipurile florilor pe care le reprezintă. Prin dans și coregrafie aduc în sufletele spectatorilor simfonia mult așteptată.
Școala Gimnazială ,,Traian”, cunoscută pentru nota zece pe care o primește de fiecare dată pentru implicare și seriozitate, a participat și în acest an la eveniment. Ștafetă purtată de elevii ciclului gimnazial anul trecut a fost predată în acest an ,,Picăturilor de rouă”, coordonate de prof. Ionela Vlad și ,,Albinuțelor”, conduse de prof. Simona Toma.
Prin costumele lor deosebite, culoare și spectacol, reprezentanții școlii noastre, însoțiți de cadre didactice și părinți, au demonstrat spectatorilor că primăvara și-a intrat în drepturi.
Eleganța și gingășia acestor soli ai primăverii au adus zâmbetul pe chipuri și bucuria în sufletele celor ce i-au însoțit la paradă.
Mulțumim inocentelor suflete pentru emoția și bucuria pe care ne-au transmis-o, părinților pentru implicare și sprijin în activitățile noastre extrașcolare și cadrelor didactice!
O primăvară cu veselie în suflete!  

Director,
Profesor Elena Cristina TULEA
(Postat aprilie 2018)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top