matei basarab concursPe 24 octombrie 2019  la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab” Pitești se va desfășura  Simpozionul județean ,,Pe urmele Basarabilor”, simpozion în cadrul căruia se vor derula mai multe concursuri:
# Recitare poezii, cântece, desene cu tema ,,Unirea prin sufletul și ochii copiilor!” – concurs adresat elevilor din ciclul primar, inclusiv celor de la clasele pregătitoare.
# Prezentări Power-Point cu tema “Alba Iulia atunci și acum!” concurs adresat elevilor claselor V-VIII. Prezentările se vor trimite până la data de 21 octombrie 2019, pe un CD alături de formularul de înscriere,  pe adresa Școlii Matei Basarab”.
# Referat cu tema - “Rolul Basarabilor în Țara Românească, Matei Basarab-politică și diplomație”. Referatele se vor trimite până la data de  21 octombrie 2019, pe un CD/DVD însoţite de formularul de înscriere, pe adresa: Şcoala Şcoala Gimnazială “Matei Basarab” Pitești , Str. Gh. Ionescu Gion, Nr 5, Loc. Pitești, Jud. Argeș, cu menţiunea: Pentru Concursul  județean: “Pe Urmele Basarabilor”.  
Cadrele didactice îndrumătoare vor completa un contract de parteneriat, în dublu exemplar și formular de înscriere, care va fi trimis în plic sau on-line pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Concursul  îşi propune promovarea valorilor culturale, secţiunile adresate elevilor urmărind valorificarea potenţialului intelectual şi creativ al acestora. De asemenea, acţiunea reprezintă o oportunitate în realizarea unui schimb de experienţă între elevii şi cadrele didactice  din judeţ, pornind de la premisa că eficienţa actului educativ constă în împletirea tendinţelor tradiţionale cu cele moderne şi prelucrarea informaţiei într-o manieră  care să se plieze pe cerinţele societăţii moderne.

Prof. Dr. Elena Odă
Prof. înv. primar, Ilie Liliana-Luminița
Prof. înv. primar, Stănciucu Tudorița
(Postat septembrie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top