castelul fermecat 1Ziua Copilului conferă an de an un prilej de mare bucurie, o ,,întâlnire” fericită a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atenţii şi cadouri, ci şi prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează însă un crâmpei din sufletul lor de copil.

Încă de la cea mai fragedă vârstă copiii încearcă să se exprime, ei înșişi, fiecare pe sine şi la nivelul vârstei lor. Joaca "de-a creaţia" îi ajută să poată crea mai târziu, mai ales la maturitate, şi nu neapărat în spaţiul artei.
Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit  "Castelul Fermecat"din Piteşti au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului cu un program distractiv,  la care au participat, împreună cu educatoarele, şi animatori.  Copiii au dansat şi au participat la jocuri antrenante. De ziua lor, copiii au avut parte de multe surprize şi au primit cadouri. Cu mic cu mare s-au bucurat de o zi specială, dedicată lor, plină de voie bună, cu jocuri şi multe zâmbete.
Prof. înv. preşc. Dănuţ Leontina
G.P.P. „Castelul Fermecat” Pitești
(Postat iunie 2019)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top