15În cadrul proiectului Erasmus+ ,,SAVE MY LIFE WITH MY RIGHTS”, în perioada martie-aprilie, la Școala Băiculești s-au desfășurat o serie de activități, dintre care amintim:

# “Zâmbet sănătos!” Sănătatea orală - responsabilitate și necesitate. Activitate desfășurata cu scopul formării unei atitudini pozitive și responsabile față de sănătatea dinților și a cavității orale. Copiii au avut ocazia de a învăța într-un mod plăcut pașii pe care trebuie să-i respecte în fiecare zi pentru a avea dinți sănătoși, prin însușirea unor cunoștințe despre igiena dinților, alimentația corespunzătoare pentru o dantură sănătoasă, metode de prevenire a cariilor, aparatura existentă într-un cabinet stomatologic etc.

# “Împreună pentru mai multă siguranță”. Polițiștii  din Municipiul Curtea de Argeș au fost vizitați de elevi și preșcolari de la Școala Băiculești. În cadrul vizitei polițiștii le-au explicat celor mici care sunt atribuțiile lor, cum pot ajuta cetățenii, dar și despre cum să se ferească să devină victime ale unor infracțiuni.

# “Tinerețe fără…să învețe și viață fără de carte”, activitate desfășurată cu scopul stimulării potenţialul artistic-creativ al elevilor prin implicarea acestora în activităţi de tipul punerii în scenă a unei piese de teatru pentru copii în vederea aprofundării și consolidării cunoștințelor elevilor privind drepturile copilului.
# “Lumea minunata a teatrului”.

# “Siguranța copilului - prioritate a școlii, familiei, poliției” - activitate susținută de cadre din rândul Poliției Curtea de Argeș, ce a avut ca scop formarea la elevi a unor deprinderi de comportament care să întărească siguranța persoanei prin: cunoașterea riscurilor ce pot apărea în cazul nerespectării unor reguli, cunoașterea și respectarea dreptului persoanei de a trăi în siguranță, eliminarea violenței în rândul elevilor și educarea acestora în spiritul toleranței.

# “Vizită la Stația Meteorologică Curtea de Argeș”.

Prof. Înv Preșc., Georgescu Cristina
(Postat aprilie 2018)

Scoli mediul rural

Scoli mediul urban

PUBLICITATE

Go to top